top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Zo zorgen we voor zichtbaarheid als virtueel assistent


Zichtbaarheid als virtueel assistent

Onze belangrijkste werkzaamheden als virtueel assistent? Het ondersteunen van ondernemers op online, administratief en secretarieel vlak. Maar zelf zijn wij ook ondernemers!


Met ons bedrijf To Assist zorgen we voor het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van ons klantenbestand om lekker aan de slag te kunnen. En daarom is het van belang dat we zowel online als offline zichtbaar te zijn. Hoe wij ervoor zorgen dat we zichtbaar zijn als virtueel assistent, dat lees je in deze blog!


Dit doen we om onze online zichtbaarheid te vergroten

Online zichtbaarheid: we kunnen er niet meer omheen. Alleen een eenvoudige website is vaak niet meer genoeg om op de radar van (potentiele) klanten te verschijnen. Daarom zijn er een aantal dingen die wij als virtueel assistent doen om online opgemerkt te worden.


  • Website up-to-date houden: een website is een eerste indruk voor potentiele klanten, een online visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat de website professioneel en informatief is met duidelijke en actuele informatie over de diensten die we aanbieden, reviews, aanbod en contactgegevens. We optimaliseren de website zoveel mogelijk voor de zoekmachines om goed vindbaar te zijn en hoger te scoren in de zoekresultaten. Boost jouw online zichtbaarheid door aan de slag te gaan met SEO.

  • Regelmatig bloggen: als ondernemer is er altijd iets te vertellen en waardevolle kennis om te delen. Daarom delen wij maandelijks relevante en waardevolle inhoud met onze blogs. Zo wordt de website altijd aangevuld, blijven we zichtbaar en hebben we meteen mooie onderwerpen voor onze berichten op social media! Dit is waarom wij maandelijks een blog publiceren.


Wil je zelf bloggen maar weet je niet waarover?


  • Aanwezigheid op social media: de social mediakanalen zijn niet meer weg te denken als middel om je online zichtbaarheid te vergroten. Wij publiceren dan ook minimaal een keer per week een bericht op Instagram, Facebook en LinkedIn en Google Mijnbedrijf. Dat kan over van alles zijn: een recent project, informatie over onze diensten of een leuk nieuwtje.

  • Een online nieuwsbrief: een van onze favoriete middelen om ons enthousiasme en nieuws over To Assist te verspreiden, is via onze online nieuwsbrief. Zo`n drie of vier keer per jaar komen we virtueel bij je aankloppen in jouw inbox. Met het laatste nieuws over To Assist, ons aanbod of we bieden je bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen. Een nieuwsbrief is wat ons betreft onmisbaar voor iedere ondernemer: 6 redenen waarom je een online nieuwsbrief wilt verzenden.

  • Google Mijn Bedrijf: wanneer je een onderneming hebt, dan is het cruciaal dat je goed gevonden wordt. Wij gebruiken dan ook Google Mijn Bedrijf en raden dat iedereen aan! Zorg ervoor dat je bedrijfsinformatie optimaal en actueel is en moedig klanten aan om reviews achter te laten.


Zo zijn we offline zichtbaar binnen ons netwerk

Ook al werken we voornamelijk online, toch is het goed om als virtueel assistent ook offline zichtbaar te zijn. Oftewel: fysiek langsgaan bij een (potentiële klant of aanwezig zijn op activiteiten en netwerkbijeenkomsten. Zo is Hannie vrijwel iedere laatste vrijdag van de maand aanwezig bij Open Coffee Café in Bergen op Zoom. Dit soort netwerkbijeenkomsten bieden waardevolle mogelijkheden om in contact te komen met potientele klanten en zakelijke partners.


Al een aantal jaar is To Assist, Grenzeloze Dienstverlening themapartner van het zakelijke platform West-Brabant Business Plaza. Dit geeft de mogelijkheid om onze expertise extra uit te lichten via de nieuwsbrieven en website, netwerkbijeenkomsten bezoeken en jaarlijks deel te nemen aan het event om ons bedrijf te presenteren aan een bredere doelgroep. Daarnaast is het bijzonder waardevol om elkaar te kunnen inspireren, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Samen staan we sterk!


Waardevolle relaties opbouwen en onderhouden

Zijn we aanwezig op events, dan maken we er natuurlijk gebruik van om zo goed mogelijk zichtbaar te zijn! We zorgen voor een aantrekkelijke stand, die de aandacht trekt met een mooie banner, duidelijke branding en informatie over onze diensten. We netwerken met bezoekers en andere deelnemers om zo waardevolle persoonlijke relaties op te bouwen en te onderhouden.


Als virtueel assistenten en ondernemers zijn we ons erg bewust van het belang om zichtbaar te zijn. Door een combinatie van online en offline strategieën toe te passen, zetten we ons in, om de zichtbaarheid van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening te vergroten en potientele klanten effectief te bereiken. Met resultaat: inmiddels draait ons bedrijf al jaren en worden we steeds meer erkend en gewaardeerd binnen onze branche.


Wil jij ook met ons samenwerken? Neem contact op.


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page