top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Strategisch schakelen als ondernemer en virtueel assistent


Strategisch schakelen als ondernemer en virtueel assistent

Als virtueel assistent zijn we de onmisbare rechterhand van kleine en grote ondernemers. We ondersteunen waar nodig is, we pakken werkzaamheden op, denken mee, springen in en doen soms juist een stapje achteruit. Want als ondernemer is geen dag hetzelfde: wat vandaag voor je werkt, kan morgen tegen je werken. En als virtueel assistenten gaan we daarin mee met jou.


Ingrijpen, oplossen of omdenken als ondernemer

Als ondernemer weet je dat het van groot belang is om mee te gaan in veranderingen en strategisch te kunnen schakelen. Wisselende regelgeving, nieuwe trends, pandemieën; vrijwel dagelijks komen er situaties op je pad waarbij je moet ingrijpen, oplossen of omdenken.


En als virtueel assistenten is het onze taak om daarin mee te gaan. Komen er drukke tijden aan of een groot project? Dan staan we klaar om in te springen. Maar vallen er werkzaamheden weg of is er (tijdelijk) minder budget? Dan kunnen we juist een stapje terug doen, om onze samenwerking eventueel op een later moment weer op te pakken of uit te breiden.


Een stapje terug of juist vooruit

Er komen ingrijpende veranderingen aan binnen je bedrijf, je merkt dat je in een andere fase komt of bijvoorbeeld een andere richting op wilt. Of misschien wil jij zelf een stapje terug doen, er een tijdje tussenuit of juist uitbreiden en extra klanten aantrekken.


Geen moment is hetzelfde en dat hebben we als ondernemer en virtueel assistent met elkaar gemeen: alles is in ontwikkeling, beweegt en verandert. Het is aan jou als ondernemer om daar doorheen te navigeren en een weg in te vinden. En daar helpen we je graag bij!


Wij veranderen met je mee

Op deze manier gaan wij als virtueel assistenten mee met eventuele veranderingen binnen jouw bedrijf:


  • We blijven in contact; we checken regelmatig bij je in en vragen hoe het gaat en wat je plannen zijn. Zo kunnen wij daar eventueel (alvast) rekening mee houden.

  • We zijn flexibel. Elke onverwachte opdracht of verandering vraagt om flexibiliteit en dat is geen probleem bij To Assist.

  • We bieden maatwerk: niet alle ondernemers hebben dezelfde behoeften. We kijken wat er bij jou past in de vormgeving van de werkzaamheden en het aantal uren.

  • We werken met pakketten; de inzetbare uren kun je eenvoudig uitbreiden en/of verminderen volgens onze algemene voorwaarden.

  • Snel schakelen: als virtueel assistenten zijn we gewend om snel te schakelen, vooruit te kijken en creatieve oplossingen te bedenken. Soms vereisen veranderende situaties out-of-the-box oplossingen en het vermogen om snel te schakelen is dan een waardevolle eigenschap.


Door mee te gaan met veranderingen kunnen we samen groeien en blijven we een waardevolle partner voor elkaar.


Wil je met ons samenwerken? Neem contact op.


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page