top of page

Over ons: wie is het team 

Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen - To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen

Een mensenmens, altijd actief en sociaal betrokken

Mijn motto: alleen ben je sneller, maar samen kom je verder.

Samen met mijn partner woon ik met veel plezier in een rustig dorpje in Zeeland. Vele jaren heb ik bij een bank, in verschillende functies gewerkt. Mijn kracht en meerwaarde ligt in jarenlange ervaring in diverse commerciële, ondersteunende en leidinggevende functies. Door het volgen van cursussen, trainingen, workshops en een hbo-opleiding, heb ik enorm veel kennis vergaard. Kijk gerust eens op mijn LinkedIn profiel als je meer wilt weten.

Ik geniet van het buitenleven! Wandelen, fietsen en tennis geven mij energie. Regelmatig pakken we onze koffer en vertrekken naar verre oorden, om andere culturen te leren kennen en natuurschoon te bewonderen.

 

Mijn kennis en ervaring wil ik optimaal inzetten en delen. Ik kan goed samenwerken, plannen en organiseren. We gaan met elkaar in gesprek. Samen bepalen we welke kwaliteiten jij van mij wilt benutten en voor hoelang je dit wilt. Ik ben pas tevreden als het voor jou oplevert wat je voor ogen hebt. Dit kan van alles zijn; rust, groei van je onderneming, meer ruimte voor je eigen kwaliteiten, noem het maar op. Als we er uiteindelijk allebei beter van worden dan is mijn missie geslaagd.

Hannie Aalbrechtse

Omarmt het ondernemerschapVol enthousiasme kijk en luister ik graag naar mensen die hun ambities in een onderneming waar maken.

Sinds 1991 ben ik samen met Jean Pierre, beiden opgegroeid in een ondernemersgezin. Mijn carrière ben ik gestart in het kappersvak. Na 15 jaar maakte ik een switch en ben ik bij de bank gaan werken in diverse functies. Tijdens deze periode heb ik intensief samengewerkt met Lianka Vermeulen. In 2010 besloten mijn man en ik het roer compleet om te gooien: we vertrokken uit Nederland voor een wereldreis. Na bijna acht jaar reizen, werd het tijd om ons (opnieuw) te settelen, nu in Halsteren. Een nieuwe fase voor nieuwe kansen, uitdagingen en groeimogelijkheden in onze onderneming.

 

Met mijn ervaring wil ik toegevoegde waarde bieden aan jou als ondernemer. Kijk gerust naar mijn LinkedIn profiel. Samen bespreken, welke (ondersteunende) werkzaamheden we uit kunnen voeren. Indien je het prettig vind, wil ik graag meedenken. Een stapje verder gaan in een adviserende rol. Samen kijken welke verbeter - en groeimogelijkheden er binnen jouw bedrijf zijn. Dit kan soms heel eenvoudig zijn. Kortom, taken oppakken en kansen benutten.

 

Als ambitieuze vrouw, krijg ik van het ondernemerschap energie en inspiratie. Vol enthousiasme kijk en luister ik graag naar mensen die hun ambities in een onderneming waar maken. Flexibiliteit is passend voor deze tijd, onze economie en voor mezelf. Graag kom ik met jou in contact, om jouw onderneming te leren kennen. 

Hannie Aalbrechtse -  To Assist, Grenzeloze Dienstverlening
Maaike - Virtueel assistent

Maaike Wijnstra

Altijd in voor een nieuw project.
En bij twijfel: ga er voor! 

Gelukkig zijn we als team virtueel goed op elkaar afgestemd, want mijn bureau staat op een flinke afstand van dat van Hannie en Lianka: namelijk in Montero, Bolivia. Ruim tien jaar geleden verhuisde ik na het afronden van mijn studie journalistiek naar Bolivia vanwege de liefde voor 'mijn' Pablo. 

Hier wonen we inmiddels in een fijn huis net buiten de stad met onze dochter Emilia, twee katten en twee honden. In de weekenden gaan we er het liefst op uit om de mooie plekken te verkennen. Bolivia is een prachtig land, met heel diverse natuur, cultuur en gastronomie. Na zo'n lange tijd ben ik daar nog steeds niet op uit gekeken! Naast mijn werk voor To Assist ben ik in de weekenden en avonduren druk met mijn studie marketing.

 

Tijdens mijn jaren in Bolivia heb ik op veel verschillende gebieden werkervaring opgedaan, maar na de geboorte van mijn dochter ontdekte ik de mogelijkheden van het werken als virtueel assistent en dat bevalt me vooralsnog uitstekend. Met mijn achtergrond als journalist en tekstschrijver hoop ik een waardevolle aanvulling te vormen op het bestaande team van To Assist. Door mijn ondersteunende rol bij de voornamelijk online- en secretariële werkzaamheden kunnen we onze vaardigheden perfect combineren en elkaar optimaal aanvullen. We zijn er voor jou!

Jij kunt doen waar jezelf goed in bent
en wij doen de taken, waar wij goed in zijn

We kijken uit naar een waardevolle samenwerking

Ons team virtuele assistenten bestaat uit drie personen, die veel kennis delen en elkaar aanvullen. We krijgen er energie van om jou als ondernemer te ondersteunen. Werkzaamheden uit handen nemen, waardoor je zelfs groei binnen je bedrijf kan realiseren. We willen en kunnen niet anders dan zorgen voor topkwaliteit. We komen de afspraken na en leveren de werkzaamheden binnen de afgesproken tijdsperiode af. Beiden hebben we jarenlange werkervaring met een breed pakket aan kennis in huis, zijn hbo-opgeleid en hebben vele cursussen en trainingen gevolgd. We werken met het complete Microsoft Officepakket en vele online tools.

 

De voordelen van persoonlijke assistentie voor jouw onderneming

 

Het samenwerken met virtuele assistenten biedt jou als ondernemer vele voordelen. Misschien heb je er nog niet eerder aan gedacht of ben je er niet mee bekend. Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening helpt je ontzorgen.​


​Voordelen van samenwerken met virtuele assistenten: 

  • Jij kunt werken aan je eigen succes

  • Wij nemen taken over waar je zelf geen tijd voor hebt.

  • Jij kunt je volledig richten op je core business

  • Zorgeloos werken

  • Jij krijgt meer tijd, rust en energie
     

Maak kennis met de virtuele assistenten

 

Wil je ons leren kennen? Wil je met ons bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen, dan horen we het graag. Elke ondernemer is uniek en heeft zijn/haar eigen werkwijze. Gebruik je als ondernemer andere programma’s dan wij? Geen probleem, wij zorgen dat we het binnen afzienbare tijd beheersen en de opdracht top opleveren. Persoonlijke assistentie is een stap naar groei voor jouw onderneming!

Wat is ons doel?

Ben jij een zzp’er, freelancer, startende ondernemer en sta je er alleen voor. Dan wordt er veel van jou verwacht. Je moet alle werkzaamheden zelf doen, goed doen en ook nog eens op tijd. Of ben je mkb'er en mis je nog net een paar extra handen? Weet, dat je gewoon persoonlijke assistentie in kan schakelen, op de momenten dat het nodig is. Als zelfstandige virtuele assistenten bieden wij je een helpende hand voor je administratieve-secretariële en online werkzaamheden. 

Persoonlijke Assistentie

Iedere ondernemer heeft zijn specialisatie. Lukt het je niet om alles zelf te doen? Neem de stap en vraag een helpende hand van ons, voor 

administratieve-, 
secretariële en online ondersteuning. Wij, werken als zelfstandige virtuele assistenten en bieden jou assistentie. 

Maatwerk

Na overleg met ons, wordt uit ons totaalaanbod een persoonlijk pakket samengesteld. Dit kan zijn voor eenmalige ondersteuning, een bepaald project of structurele werkzaamheden. Jij bepaalt wanneer en welke assistentie je nodig hebt. 

Tevreden klanten

We zorgen voor topkwaliteit. Dit bereiken we door:

​- Het persoonlijk contact  

- 24/7 bereikbaar 

- Open en eerlijk communiceren; tijdens de werkzaamheden en feedback 

- Heldere afspraken maken: die komen wij na 

Flexibel inzetbaar

We zijn zeer flexibel als team. Opdrachten zijn heel eenvoudig online te delen. Daardoor gaat er geen tijd verloren om te starten met de ondersteuning. Een bericht beantwoorden wij binnen 24 uur. Onze bereikbaarheid is 24/7

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent

Wil jij met ons samenwerken?

Voel je vrij en vraag gratis een kennismakingsgesprek of een offerte aan!

bottom of page