top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

De flexibiliteit van een virtueel assistentDe flexibiliteit van een virtueel assistent

Worden we op de proef gesteld of juist uitgedaagd? Een ding is zeker: elke onverwachte opdracht vraagt om flexibiliteit en dat is geen probleem bij To Assist. We overleggen, schuiven, gaan omdenken, komen in beweging en gaan aan de slag!


Door onze jarenlange ervaring als virtueel assistenten hebben we inmiddels een mooi en uitgebreid klantenbestand opgebouwd. We werken samen aan langdurige projecten of voeren juist korte, afwisselende werkzaamheden uit. Maar soms komt er geheel onverwacht een opdracht op ons pad, waarbij alles als een puzzel in elkaar valt: al onze expertise, persoonlijke kwaliteiten, netwerk en de kernwaarden van To Assist komen hier bij elkaar.


Flexibiliteit is een kernwaarde van een virtueel assistent

Nog aan het na-sudderen van een recent afgeronde en intensieve opdracht, vraagt een van onze klanten of ik (Hannie) eventueel tijd over heb. Uiteraard overwint de nieuwsgierigheid het en wil ik meer weten. Om welke opdracht gaat het en wat betekent dit qua extra benodigde tijd per week? Uit ervaring weten we op zo'n moment dat we zullen gaan schuiven in de agenda; we houden van flexibiliteit en kijken wat er mogelijk is met de wekelijkse en maandelijkse taken voor andere opdrachtgevers. Zolang deze werkzaamheden binnen de afgesproken tijd worden opgeleverd is dat geen probleem.


Het lukt! Flexibiliteit is dan ook een van de 5 kernwaarden van To Assist. Het is prettig om onze werkzaamheden op zo`n manier in te delen dat we hier en daar kunnen schuiven en last-minute projecten kunnen aanpakken. Als uitdaging voor onszelf én als service naar de klant toe. In dit geval betekent het dat we kunnen meewerken en ondersteunen bij een evenement met een flinke omvang.


Zo afwisselend is het werk van een VA

Nu we tijd hebben kunnen vrijmaken voor dit onverwachte project, laten we onze handen flink wapperen. Er is veel te doen en we merken dat onze expertise op alle vlakken bij elkaar komt; we gaan regelen, leggen lijntjes tussen mensen en geven concreet vorm aan de invulling van het evenement. Een dag van tevoren zijn we op locatie om de laatste details te regelen en uiteraard ondersteunen we op de dag van het evenement zelf. Voor onszelf ook fijn die flexibiliteit; dit maakt ons werk zo afwisselend!


Flexibiliteit als een van onze kernwaarden

En het leuke is: we merken dat onze kernwaarden van To Assist bij elkaar komen in de realisatie van dit project. Toen we begonnen met To Assist, hebben we 5 kernwaarden bepaald; een aantal richtlijnen waar wij aan willen voldoen. Een leidraad voor onszelf en een garantie voor de klant! Onze kernwaarden zijn; kwaliteit, flexibiliteit, professionaliteit, continuïteit en samenwerken.


  • Door een sterk staaltje flexibiliteit konden we deze opdracht aannemen en er volledig voor gaan, zonder dat andere werkzaamheden daar onder leiden.

  • Bij alles wat we doen zorgen we dat we kwaliteit leveren, zodat ons werk aan de verwachting van de klant voldoet (of deze misschien zelfs overtreft!).

  • Ga je met ons aan de slag, dan kun je ervan uitgaan dat je met een professioneel virtueel assistent werkt. We nemen onze verantwoordelijkheden serieus, zorgen voor een open communicatie en houden er professionele normen en waarden op na.

  • Bij To Assist streven we naar continuïteit; we zijn een stabiele organisatie en gaan voor duurzame resultaten. In dit geval kwam er een opdracht voort uit een andere opdracht, mede omdat we niet alleen voor resultaten op de korte termijn gaan, maar juist vooruitkijken.

  • Samen sta je sterker; dat geldt zeker voor ons als team, maar ook in combinatie met de klant. We luisteren naar de wensen van de klant en proberen daar actief in mee te denken en op in te spelen.


Ook al werken we altijd met veel plezier voor al onze klanten, dit onverwachte project stelde ons weer even extra op scherp. Het was een mooie uitdaging die veel vroeg van onze flexibiliteit en zeker naar meer smaakt!


Wil je ook met ons samenwerken? Neem contact met ons op. We zijn er voor jou!


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130

 


41 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page