top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

De kracht van een virtueel assistent op locatie


VA op locatie

Stel je voor: je bent druk bezig met het organiseren van een evenement. Samen met je virtueel assistent heb je alles voorbereid, van de uitnodigingen en de gastenlijst tot een gedetailleerd draaiboek, afspraken, goodiebags, en het regelen van alle planning en logistiek voor de grote dag. Jullie hebben nauw samengewerkt in de aanloop naar het evenement, maar het is natuurlijk een geruststelling om te weten dat je VA ook op de dag zelf aanwezig zal zijn, om achter de schermen te ondersteunen. Dat is waar de kracht van een virtueel assistent op locatie echt tot zijn recht komt!


Maar dit geldt niet alleen voor evenementenondersteuning. Soms is het gewoon handiger om samen te werken op één locatie, zoals op kantoor of op een externe plek. Er zijn taken waarbij fysieke aanwezigheid gewoon efficiënter is. Denk aan situaties waarin face-to-face contact belangrijk is, of wanneer je directe feedback wilt kunnen geven tijdens een gezamenlijk project.


Werken op locatie versterkt niet alleen de efficiëntie, maar ook de band tussen opdrachtgever, teamleden, werknemers en de virtueel assistent zelf. Onze ervaring met To Assist bevestigt dit, aangezien we regelmatig een dagdeel (of meerdere dagdelen) per week op kantoor werken voor diverse klanten.


Een vertrouwensband met de virtueel assistent op locatie

Het grootste deel van onze werkzaamheden voeren we virtueel uit. Maar wanneer dat nodig is, zijn we graag fysiek aanwezig op locatie. Die afwisseling maakt het juist zo leuk! De persoonlijke aanpak en het face-to-face kunnen werken, dingen uitspreken en snel kunnen schakelen, bevordert het opbouwen van een vertrouwensband tussen alle betrokken partijen.


Is een virtueel assistent op locatie aanwezig, dan maakt dat de drempel tot communicatie een stuk lager. Je kunt eenvoudig samen een kopje koffie drinken en zaken bespreken, waardoor anderen zich vaak meer op het gemak voelen om vragen te stellen, feedback te geven of eventuele zorgen te delen.


Een mooie schakel op locatie

Door op locatie te werken, vormt de virtueel assistent een mooie schakel tussen de werkgever en de medewerker. Vooral wanneer het om operationele processen gaat, is de assistent als het ware een brug om informatie door te geven, taken te coördineren en ervoor te zorgen dat taken en projecten gestroomlijnd verlopen.


Met als resultaat een efficiëntere werkomgeving waarin alle medewerkers en afdelingen nauw samenwerken en een soepele doorstroming van communicatie en acties.


Betrokkenheid bij werknemers

De aanwezigheid van een virtueel assistent op locatie draagt bij aan een grotere betrokkenheid van de medewerkers binnen het team. Doordat de assistent direct beschikbaar is voor vragen of ondersteuning, voelen werknemers zich gehoord en gewaardeerd. Dit heeft een positief effect op de werksfeer en kan bijdragen aan het behoud van talent binnen de organisatie.


Zowel virtueel als op locatie zijn we flexibel inzetbaar: dat is de kracht van een virtueel assistent! We komen graag naar je toe binnen onze regio (Zeeland en West-Brabant). In overleg bepalen we de mogelijkheden en kijken we wie en wanneer er naar jou toekomt om je te ondersteunen.


Wil je met ons samenwerken? Neem contact met ons op!


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130


57 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page