top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

In beweging met virtuele assistenten

Bijgewerkt op: 20 nov. 2021


Onze eigen sportiviteit, daar hebben we het hier niet over. Maar we zorgen er wél voor dat we ondernemers in beweging krijgen. Hoe doen we dat?

In beweging komen

Het besluit om werkzaamheden uit te gaan besteden is een behoorlijke stap waar van tevoren goed, en misschien lang, over wordt nagedacht. Best spannend!

Je vindt dat je de taken zelf het beste kunt uitvoeren. Bovendien weet je precies waar je alles kunt vinden. Maar: je loopt vast.

Je begint vast te lopen in het aantal uren dat je op een dag beschikbaar hebt en waarbinnen jouw werkzaamheden gedaan moeten worden. Je weet zelf ook dat wanneer je bedrijf gaat groeien, je niet verder kunt. Je kunt simpelweg niet alles zelf of met jouw team doen. Het is te veel werk of te weinig tijd.

Er komt beweging

Wanneer je alles tegen elkaar afweegt kom je op het moment dat je de keuze wilt maken om een aantal taken over te dragen. Er komt beweging, een nieuwe stap. En laten wij daar nou net heel blij van worden als die eerste stap wordt gemaakt!

Dat betekent namelijk dat we onze samenwerking kunnen gaan starten. We bespreken graag met je op welke manier we dat kunnen vormgeven: wat gaan we als eerste voor je uit handen nemen. Hoe gaan we dit doen? We maken afspraken met elkaar en zorgen er uiteraard voor dat die worden nagekomen.


Een vlotte start

We gaan je eerst allerlei vragen stellen, want we willen er natuurlijk wel voor zorgen dat de praktische kant helemaal in orde is. Er komt dan ook veel op je af in het begin. We hebben bijvoorbeeld documenten nodig, inloggegevens, een werkwijze en nog meer. Afhankelijk van welke werkzaamheden we voor je gaan doen, zal er eerst een goede overdracht nodig zijn.

Dit alles bij elkaar kost energie. Misschien meer energie dan jij had voorzien, maar zowel jij als wij willen het goed doen en vlot van start gaan.

We zijn in beweging

Wanneer alles helder is en twijfels zijn weggenomen dan gaan we onze samenwerking starten en taken voor jouw bedrijf oppakken. Dat doen we terwijl jij zelf met andere zaken bezig bent.

Dan gaat het stromen. Wij zijn in beweging voor jou en er komt weer beweging in jouw onderneming. Stress maakt plaats voor rust en je krijgt meer ruimte om die dingen te doen waar jij zo goed in bent. De reden waarom jij jouw bedrijf bent gestart.

En we zorgen ervoor dat we je in beweging houden: wij sturen je bijvoorbeeld een reminder wanneer we de benodigde input nog niet hebben ontvangen.

Ga jij de uitdaging aan en kom jij in beweging?

Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse 

T: +31 164 743 13062 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page