top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Samen succesvol - laat je bedrijf groeien met een virtueel assistent

Bijgewerkt op: 25 jan.


Laat je bedrijf groeien met een virtueel assistent

Bij To Assist hebben we het al vaker gezegd: we krijgen er energie van om samen te werken. Met elkaar als team, maar vooral ook met onze klanten! Het is de kern van ons beroep: we ondersteunen en helpen ondernemers bij het realiseren van groei en succes. Samen zorgen we ervoor dat we in beweging blijven en elkaar naar een hoger niveau tillen.


Als ondernemer vind je, dat je het beste alle taken zelf kunt uitvoeren. Je weet precies wat je waar kunt vinden en op welke manier je de werkzaamheden uitgevoerd wilt hebben. Maar: dan komt het moment dat je vast loopt. En daar komen wij als virtueel assistenten om de hoek kijken. Wil je meer focus op de groei en succes van je bedrijf? Dan kan de samenwerking met een virtueel assistent een groot verschil maken! We vertellen je precies hoe en waarom.


Focus op kernactiviteiten en groeien van je bedrijf

Als ondernemer ben je het meest waardevol voor jouw bedrijf wanneer je jezelf kunt richten op de kernactiviteiten. Denk aan strategische planning, klantrelaties en bedrijfsontwikkeling. Door bepaalde taken uit te besteden aan een virtueel assistent blijft er meer tijd en energie over om te besteden aan activiteiten die het meeste impact hebben op de groei van jouw bedrijf.


Vaak is er veel tijd te winnen door het stroomlijnen van dagelijkse taken en processen. Of het nu gaat om agendabeheer, e-mailbeheer, administratieve- of online taken: als virtueel assistent kunnen we ondersteunen bij het efficiënter uitvoeren van taken. Werk je sneller en productiever? Ook dan blijft er tijd en energie over om te focussen op groei.


Expertise en groeiplannen

Ook al kunnen wij niet alles, we zijn van vele markten thuis. Een virtueel assistent kan een breed scala aan vaardigheden en expertise bieden. En laat dat nou nét van pas kunnen komen bij jouw groeiplannen. Of het nu gaat om marketing, het ontwerpen van een huisstijl of het bijhouden van de administratie; een VA kan specifieke taken uitvoeren waar jij misschien geen tijd, kennis of middelen voor hebt.


Is je bedrijf al aan het groeien? Dan kunnen de taken en verantwoordelijkheden toenemen. Personeel op locatie aannemen, dat is niet nodig met een virtueel assistent. Flexibele inzetbaarheid is een van de grootste voordelen van het werken met een virtueel assistent. Wij zijn flexibel!


Samen werken aan groei

Hoewel wij een kei zijn met ondersteunende taken, denken we ook graag met je mee. Loop je vast? Vraag je jezelf af wat de volgende stap is op weg naar groei voor jouw bedrijf? Wij zijn jouw klankbord en sparringpartner. We zijn eraan gewend om altijd een aantal stappen vooruit te denken en te zoeken naar mogelijkheden om taken af te ronden, beter en efficiënter te regelen. En zit het even tegen? Dan gaan we omdenken en oplossen!


Zelf leren we continue en zijn we altijd bezig met onze eigen groei als professional en als ondernemer. We kijken er dan ook naar uit om samen succesvol te zijn en jouw bedrijf te laten groeien. We zijn er voor jou!


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

E: info@tagd.nl

T: +31 164 743 130


51 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page