top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Een virtueel assistent als vliegende kiep: we zijn flexibel!

Bijgewerkt op: 25 jan.


Een virtueel assistent als vliegende kiep: we zijn flexibel!

Als virtueel assistenten hebben we een behoorlijk strakke agenda. We werken namelijk voor een heel aantal verschillende klanten. Onze werkzaamheden en contactmomenten moeten we dan ook goed inplannen en afbakenen. Toch vinden we het belangrijk om flexibel te kunnen zijn en altijd klaar te staan als vliegende kiep! Flexibiliteit is een van onze 5 kernwaarden en dat is niet voor niks.


Flexibel zijn is onze kracht

Flexibiliteit is onze kracht! Het is het mooie aan ons beroep dat we flexibel kunnen zijn. Valt er iets voor dat niet op de agenda staat of onze directe aandacht nodig heeft? Dan bekijken we direct waar we het hardste nodig zijn en spelen daarop in. We blinken dan ook uit in omdenken en oplossen. Dat blijkt wel uit een mooi voorbeeld uit de praktijk.


Vliegende kiep op locatie

Een van onze klanten is eigenaresse van een eigen bedrijf en ook nog eens actief als voorzitter van een platform. Er zijn dagelijks genoeg taken waarbij wij haar ondersteunen. Aan het begin van de week komt ze bij ons met de vraag of we haar op locatie kunnen helpen bij een bijeenkomst op donderdag. We schakelen meteen:

  • Agenda, check!

  • Opdrachten, check!

  • Onderling overleg om dingen met elkaar af te stemmen, check!

Het gaat lukken! Een van ons kan mee om de klant op locatie te ondersteunen. We gooien onze agenda enigszins om en zijn flexibel om in te spelen op haar vraag. Op de dag zelf kopen we ballonnen, slingers en lint voor een feestelijk moment tijdens de bijeenkomst. Van tevoren hebben we al het printwerk en zelfs een cadeau voor de gastspreker geregeld. Met volle tassen en een laptop stapt Hannie in de auto op weg naar de bestemming.


Meebewegen en flexibel zijn

Als virtuele assistenten werken we grotendeels online en op afstand. Dan is het juist zo leuk dat we deze dag kunnen benutten om onderweg in de auto een werkoverleg te hebben. We stemmen een aantal dingen met de klant af, bepalen de vervolgstappen, noteren de afspraken en leren elkaar meteen weer wat beter kennen.

Eenmaal op locatie bereiden we samen de ruimte voor met onder andere de versiering. Tijdens het overleg notuleert Hannie, maakt ze foto`s en denkt en helpt ze mee. Na een gezellige afsluiting rijdt Hannie samen met de klant naar huis. Het was een succesvolle bijeenkomst om op terug te kijken.


Ver weg maar toch dichtbij

Het is fijn om te merken dat we niet alleen op afstand onze werkzaamheden kunnen uitvoeren, maar ook juist heel dichtbij kunnen zijn, wanneer dit nodig is. Die flexibiliteit is prettig voor de klant, maar ook voor onszelf!


We kunnen flexibel inspelen op wat jij nodig hebt. Dit kunnen kleine taken zijn, of grote projecten, op afstand of op locatie. We denken graag met je mee. Neem contact met ons op.


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

W: www.tagd.nl E: info@tagd.nl T: +31 164 743 130


52 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page