top of page
Zoeken
 • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Zet jezelf in de markt met een virtueel assistentZet jezelf in de markt met een virtueel assistent

Als ondernemer heb je een mooi product of een specifieke dienst die je aanbiedt. Je weet waar je goed in bent en jouw klanten weten je daarvoor te vinden. Maar, iets klopt er nog niet. Je bent op zoek naar een boost voor jouw bedrijf. Misschien wil je jouw diensten graag uitbreiden, een nieuw product aanbieden of jezelf op een andere of betere, manier in de markt zetten. Een virtueel assistent kan je daar perfect bij ondersteunen!


Een boost voor je bedrijf met een virtueel assistent

Hoewel je met veel plezier je aanbod bedenkt, creëert en tot uitvoering brengt, kan het zomaar zijn dat je op ziet tegen het commerciële stukje. Het aanspreken van een groter of ander publiek bijvoorbeeld. Op zoek gaan naar nieuwe connecties en/of bestaande contacten benaderen, het verzenden van mailings of het opvolgen van leads.


Aandacht voor jouw product of dienst

Je hebt iets moois ontwikkeld en het is tijd voor de volgende stap: dit delen met zoveel mogelijk potentiële klanten. Met als doel natuurlijk een succesvolle verkoop!

Misschien weet je niet goed waar te beginnen. Of merk je dat je eigenlijk niet de tijd vrij kunt maken, die je zou willen om jezelf op de juiste manier in de markt te zetten. Het zou zonde zijn als jouw mooie ideeën, diensten en/of producten niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Een virtueel assistent kan hierbij helpen.


Een aantal werkzaamheden die we voor je kunnen uitvoeren:

 • E-mailmarketing inrichten: het opstellen en verzenden van mailings.

 • Het telefonisch opvolgen van leads.

 • Zoeken en benaderen van nieuwe contacten.

 • Een nieuwe huisstijl verzorgen.

 • Jouw website updaten of een nieuwe website verzorgen.

 • Invulling geven aan jouw social mediakanalen.

 • Promotiemateriaal opmaken, bestellen en eventueel verzenden.

 • Verkoopondersteuning.

 • Nieuwsbrieven opmaken en redigeren.

 • En meer!

Een virtueel assistent voor jouw marketing

In een persoonlijk gesprek bespreken we de strategie die passend is voor jouw bedrijf en waar jij jezelf prettig bij voelt. We zijn graag een sparringpartner voor je en denken met je mee. Er is veel mogelijk!

Heb je een project dat tijdelijk meer aandacht verdient? Of zou je graag in het algemeen een aantal werkzaamheden uit handen geven? Laat het ons weten. Dan zorgen wij, als team virtueel assistenten ervoor dat jouw bedrijf in de spotlight komt te staan.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

W: www.tagd.nl E: info@tagd.nl T: +31 164 743 130


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page