top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

To Assist bestaat 7 jaar!


7 jaar To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

We kunnen het nauwelijks geloven, maar To Assist bestaat 7 jaar! Het lijkt nog als de dag van gisteren dat we To Assist, Grenzeloze Dienstverlening inschreven bij de Kamer van Koophandel. Vol met plannen voor ons eigen bedrijf en vooral heel veel zin om aan de slag te gaan als virtueel assistenten. En het leuke is: in de afgelopen jaren hebben we veel van onze plannen kunnen uitvoeren, waarmaken én nieuwe projecten bedacht.


Ondernemen is en blijft een geweldige uitdaging. Het gaat soms over een hobbelige weg vol met leermomenten. Zowel als virtueel assistenten en als ondernemers hebben we veel geleerd en onszelf mogen ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde!


Waarom we zijn gestart met To Assist? Dat beschreven we al eerder in een blog.


Een volwassen bedrijf

Na de eerste wankele stappen op het gebied van ondernemen, kunnen we met trots zeggen dat we ons kindje, To Assist, hebben kunnen laten groeien tot een mooi volwassen bedrijf. Iedere dag halen we energie uit het samenwerken met onze klanten. En nog steeds mogen we nieuwe klanten toevoegen aan ons bestand en komen er mooie, uitdagende projecten op ons pad. Met een aantal klanten werken we al samen vanaf dag één of in ieder geval voor een lange periode. Zo groeien we samen en blijven we in beweging.


Virtueel assistent en ondernemer

Van twee samenwerkende virtueel assistenten hebben we onszelf ontwikkeld naar een dynamisch team met ondertussen een extra teamlid erbij, dat weet waar ze voor staat: snel kunnen schakelen en vooral met veel plezier haar taken uitvoert. We hebben geleerd dat ondernemen vooruitkijken betekent: waar gaan we naar toe, welke expertise willen we verder ontwikkelen en welke diensten kunnen we toevoegen? We analyseren, evalueren en zijn eerlijk naar onszelf, elkaar én onze klanten. Samen op zoek naar een fijne balans tussen onze taken als virtueel assistent, onze plannen als ondernemers én de balans tussen werk en privé. En dat is een grote uitdaging.


Aan de slag met To Assist

We zijn dus nog lang niet klaar met To Assist, integendeel! Door de leermomenten uit de afgelopen zeven jaar hebben we duidelijker voor ogen wat we willen en zijn we zelfverzekerder in onze aanpak en werkwijze. We kijken er naar uit om de komende tijd lekker aan de slag te blijven als virtueel assistenten met nieuwe en lopende projecten en To Assist verder te ontwikkelen als bedrijf. Kom maar op met de volgende zeven jaar!


Wil je met ons samenwerken? Neem contact met ons op.


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

W: www.tagd.nl E: info@tagd.nl T: +31 164 743 130


97 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page