top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Tijd te kort? Zo zorg je voor meer uren op een dag

Bijgewerkt op: 19 dec. 2022


Lijkt het jou als ondernemer ook zo´n heerlijk idee om meer dan 24 uur op een dag te hebben? Een extra uurtje, of misschien wel twee.


Om toch nog even te kunnen doorwerken. Die nieuwsbrief te maken die al te lang tussen je to-do lijst staat. Je mailbox eens echt lekker op te ruimen en te (re) organiseren. Of om eens op je gemak na te denken over de strategie en planning van jouw bedrijf.


Het lijkt er niet op dat onze dagen op korte termijn worden verlengd naar 26 uur. Toch bestaat er een manier om voor jezelf meer uren op een dag te creëren. Hoe? Dat vertellen we je graag in deze blog!

Samenwerken met een virtueel assistent

Je doet er al veel aan om je dag zo efficiënt mogelijk in te delen. Toch merk je vaak dat je nét tijd te kort komt. Dit gaat ten koste van jouw taken of misschien vervelender nog: je vrije tijd.

Door te gaan samenwerken met een virtueel assistent, kun je als ondernemer extra tijd toevoegen aan jouw dag. Dat doe je door als het ware extra tijd in te kopen. Tijd die je als ondernemer goed kunt gebruiken. En kunt investeren in jezelf en in de toekomst van jouw bedrijf.


Meer uren op een dag

Natuurlijk kunnen we niet op magische wijze uren aan jouw dag plakken. We kunnen er wél voor zorgen dat je jouw handen vaker vrij hebt. Bijvoorbeeld om bepaalde specialistische klussen op te pakken en juist dát te doen, waardoor je ooit als ondernemer voor jezelf begonnen bent.


We creëren meer uren op een dag door jouw `algemene` taken uit handen te nemen. Denk aan onder andere:

  • Offertes opmaken en versturen

  • Jouw online boekhoudsysteem inrichten

  • E-mail en/of agendabeheer

  • Een nieuwe huisstijl verzorgen

  • Jouw website actueel houden

  • Berichten posten op social media

  • Nieuwsbrieven verzorgen

  • En nog veel meer!

De kans is groot dat je hierdoor meer overzicht krijgt op de voor jouw bedrijf belangrijke speerpunten en sneller je doelen kunt bereiken.

In beweging blijven met een VA

Een samenwerking met een virtueel assistent werkt twee kanten op en zorgt er ook voor dat de energie bij jou als ondernemer gaat stromen. We halen het beste in elkaar naar boven!

We komen samen in beweging.


We denken met je mee en sturen je bijvoorbeeld een herinnering wanneer we nog geen input hebben ontvangen. Doordat je bepaalde taken aan ons overdraagt, bekijk je jouw processen soms weer even van een andere kant. Dit kan weer tot verhelderende inzichten leiden. En doordat jij je kunt focussen op de taken die je graag doet, krijg je meer zin in jouw (werk) dag.

Wanneer we eenmaal een goede flow hebben, dan ontstaat er rust aan jouw kant. We hebben extra tijd voor je gecreëerd, meer uren op een dag die je naar eigen inzicht kunt besteden. Zie het als een investering: in jouw bedrijf en in jezelf.


Zou jij ook wel meer uren op een dag kunnen gebruiken? Neem contact met ons op!


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130


60 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page