top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Virtuele assistenten in beeld


Het is lekker om achter de schermen te werken, maar er komt een moment dat het tijd is. Het is nu echt de hoogste tijd voor: virtuele assistenten in beeld.


Virtuele assistenten in beeld

We hebben een ontzettend leuk vak. Werken voor een mooie groep klanten uit diverse branches met daarbij een diversiteit aan ondersteunende werkzaamheden. Werken op afstand en achter de schermen. We zijn niet mensenschuw hoor, want we vinden het allebei heel leuk om klantcontact te hebben en collega- ondernemers te ontmoeten. Maar het is waarschijnlijk onze bescheidenheid dat we niet zo nodig in beeld hoeven te komen. Toch weten we uit ervaring dat onder andere een website en social media berichten veel beter bekeken, gelezen en hoger scoren met beelden van jezelf. Dat toont een deel van je authenticiteit, waar we in combinatie met ons bedrijf voor staan. Een goed moment om ons, werkzaam als virtuele assistenten in beeld te brengen.


Werken aan je bedrijf

Vorig jaar hebben we door de omstandigheden enkele doelen juist vooruit geschoven en eerder opgepakt als gepland en andere doelen zijn doorgeschoven naar het andere jaar. Dat hoort allemaal bij het ondernemen. Wij werken graag volgens de PDCA-cyclus (Plan - Do – Check – Act). Het hele jaar door onze doelen in beeld hebben, houden en bijsturen/verbeteren. Dit jaar stond een eigen beeldbank op onze lijst. Niet werken in je bedrijf, maar aan je bedrijf. Of beter gezegd, werken aan onszelf.


Wie zet de virtuele assistenten in beeld

Tijdens een netwerkbijeenkomst kwam Lianka in contact met Angelique Lapré. Haar expertise is fotografie. Waar zij voor staat ‘Ik help ondernemers aan een beeldbank met authentieke foto’s’. Zoals het met ons werk en contact is, zo is dat ook bij het samenwerken met een fotograaf. Er moet een klik zijn, er moet vertrouwen zijn en je moet elkaar begrijpen. Er was gelijk een match en na een gezamenlijke ontmoeting op ons kantoor, waren we alle drie enthousiast. We gaan samenwerken en niet zomaar, want het is dubbelop samenwerken. Angelique verzorgt onze eigen beeldbank en wij gaan een mooie, nieuwe website voor haar bouwen en beheren (coming soon!)


Professioneel maatwerk

Wij zouden Lianka en Hannie niet zijn, als wij niet vooraf onze voorbereidingen hadden gedaan. We vertelden Angelique wat we wilden en ook wat we absoluut niet wilden. Door een aantal gesprekken, zowel online als offline leerde zij ons beter kennen. We ontvingen voor elke fotoshoot - we zijn 2x op pad gegaan - een compleet draaiboek. Super dat alles beschreven staat, waar we naar toe gaan, welke kleding we mee moeten brengen, accessoires, etc. Er werd ook van ons input gevraagd. Angelique maakte een Pinterest board aan, waar we foto’s plaatsen om de sfeer in beeld te brengen, passend bij ons.


Shooten op locatie

De data zijn geprikt, maar het Hollandse weer laat ons in de steek. Flexibiliteit is ook een kenmerk die zowel bij Angelique als bij ons past. Nieuwe datum wordt geprikt en werkzaamheden worden opgepakt. Uiteindelijk lukt het toch om tijdens het koude voorjaar toch mooie foto’s te maken op locatie met wat zonneschijn erbij. Na twee gezellige dagen, waar Angelique helemaal opgaat in haar passie is het toch spannend als de eerste bestanden met foto’s bij ons binnenkomen. En wat zijn we tevreden. We zijn 100% onszelf en blij met de serie foto’s 'virtuele assistenten in beeld'.


Website en social media updaten

Na deze foto-dagen mogen wij weer lekker aan het werk. Eerlijk, dat is toch het liefste wat we doen. We bouwen verder aan de website voor Fotograaf Angelique en in de tussentijd voorzien we onze eigen website van nieuwe beelden en een verfrissende uitstraling. Een aanrader om af en toe kritisch naar je eigen bedrijf te kijken en ervoor te zorgen dat alles actueel is en blijft.

  • Wil jij nieuwe foto’s?

  • Wil jij een nieuwe website?

  • Wil jij je website en of social media laten beheren?

Is het 3 x ja? Neem dan contact met ons op! Ook bij 1x ja, helpen wij je graag.

Wij zijn ervoor jou!


Vergeet je niet om een kijkje te nemen op onze website, waar de virtuele assistenten in beeld zijn: www.tagd.nl


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse W: www.tagd.nl E: info@tagd.nl T: +31 164 743 13057 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page