top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Wij bouwen en beheren je website

Bijgewerkt op: 17 aug. 2021


Je website is het visitekaartje van je bedrijf.

Het is de winkel voor (potentiële) klanten: vol diensten en of producten.

We bouwen en beheren graag jouw website.


Website bouwen en beheren

Eén van onze diensten in de categorie 'online ondersteuning' is het bouwen en beheren van je website. Van het begin tot het eind bouwen we samen aan 'de winkel' voor jouw bedrijf. Voor ons is elke ondernemer uniek. Ieder heeft zijn eigen werkwijze in zijn eigen branche en onderscheidt zich onder meer door de expertise op vakgebied. Door samen in gesprek te gaan, leren we jou en je bedrijf een beetje kennen. We ervaren en zeggen ook ‘We kruipen in de huid van’. Onze klantengroep zijn de MKB'er en ZZP'ers uit diverse branches die al een bestaande huisstijl hebben, nog gaan starten of zelfs een tweede bedrijf beginnen. Het allerbelangrijkste voor ons is, dat we voor jou de website bouwen en beheren die precies bij je past.


Ontwerpen van een huisstijl

Heb je als ondernemer nog geen huisstijl voor je bedrijf, dan helpen we je hier graag bij. Wij zijn geen grafische ontwerpers, maar met elkaar en in samenwerking met collega-ondernemers creëren we een passende huisstijl voor je. Met de juiste uitstraling. Wij zorgen voor een logo - lettertype - kleuren - uitstraling. Deze worden in verschillende bestanden aangeleverd die we zowel online als offline kunnen gebruiken. Dit is de basis om te starten met het bouwen van de website. 


Indeling van de website

Vooraf bepalen we met elkaar de inrichting van de website. Je moet denken aan het aantal pagina’s met eventuele sub-pagina's. Onze ervaring leert dat er eerst een goede basis moet zijn. Als de (potentiële) klant jouw website bezoekt, moet het gelijk duidelijk zijn wat je te bieden hebt qua diensten en of producten. De klant hoeft niet na te denken en komt precies op de pagina, waar hij/zij zijn moet. 


Na het bouwen van een website, start het beheren

Als we beiden 100% tevreden zijn, gaan we de website lanceren. Een supertof moment! En altijd weer spannend of het achter de schermen ook gaat zoals het moet gaan. Het moment om jouw bedrijf te delen met iedereen. Om je zichtbaarheid te gaan vergroten, dat jouw doelgroep je gaat herkennen door je huisstijl in alle promotie die je gaat maken uit te stralen. Eenmaal online ga je traffic krijgen op je website. Mogelijk ontvang je feedback en of kijk jijzelf af en toe met een kritisch blik naar je site om er zeker van te zijn, dat alles up-to-date is en blijft. Vanaf dat moment is een maandelijks onderhoud essentieel. Beheer van een website voor: 

  • Nieuwe diensten, pakketten, producten

  • Wijzigingen van onder andere prijzen

  • Nieuwe agendapunten, trainingen, sessies of events

  • Aanvullingen op bestaande producten en diensten

  • En meer

Blijf up-to-date!

Een website voor jouw bedrijf is een must, maar vergeet niet om deze actueel te houden. Laat je door ons informeren over de mogelijkheden voor het bouwen en beheren van jouw website. We helpen je graag! Om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden kun je de websites van onze klanten bezoeken.


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130


113 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page