top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Wij zijn klaar voor het Nieuwe Jaar

Bijgewerkt op: 17 aug. 2021Nieuwjaarsgroet | To Assist, Grenzeloze Dienstverlening
Een Succesvol Nieuwjaar!

Met de Feestdagen voor de deur zijn de meeste mensen de werkzaamheden aan het afronden. Lukt het jou voor het Nieuwe Jaar of is het een race tegen de klok?

Start het Nieuwe Jaar goed


Ga jij het anders doen in 2018?


Zowel privé als zakelijk worden er aan het begin van een Nieuw Jaar goede voornemens gemaakt. De drukke ondernemers kunnen wij de helpende hand bieden voor administratieve-, secretariële - en online ondersteuning. Gun jezelf meer rust en ruimte. Laat niet al je tijd opslokken door je business. Geef de werkzaamheden die je opzij schuift, de taken die op de 'To Do lijst' blijven staan, die je te veel tijd kosten of waar je niet voldoende kennis van hebt, gewoon uit handen.

Geef jezelf, je (business) partner of collega-ondernemer een dienstenpakket cadeau. We bieden verschillende dienstenpakketten aan, want elke ondernemer is uniek. Of je een ZZP'er of MKB'er bent. Maak kennis met ons en ervaar het gemak. Wij komen graag in contact met je om administratieve en secretariële ondersteuning te geven.


Een goed voornemen voor het Nieuwe Jaar.

Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening wenst je Mooie Feestdagen en een Succesvol 2018.


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130

10 weergaven
bottom of page