top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Een virtual assistant is een echt mens!

Bijgewerkt op: 17 aug. 2021Afbeelding bij Blog virtual assistant is een echt mens | To Assist, Grenzeloze Dienstverlening
Een virtual assistant is een echt mens

Kijk, daar worden wij blij van, als we lezen dat Virtual Assistent in de nieuwe beroepenlijst staat. Een trend in de markt.


Virtual assistant is (meer dan) een secretaresse op afstand

De samenleving, de werkomstandigheden en de taken veranderen. Een trend die doorzet, waarbij er vraag komt naar een doorontwikkeling van bestaande en het ontstaan van nieuwe beroepen. Een veertig jarig dienstverband bij dezelfde werkgever wordt bijna uniek. Het internet, de technologie en alle ontwikkelingen hebben een enorme boost gegeven aan de maatschappij. Dat vraagt om veranderingen, waar we allemaal aan mee doen of aan mee moeten doen. De digitale wereld is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en heeft grote voordelen. Tegenwoordig kun je heel eenvoudig en snel contact met elkaar hebben. We kunnen snel acteren en reageren op taken en werkzaamheden om uit te voeren. Als je beschikt over een goede, beveiligde internetverbinding maakt het niet meer uit waar je werkplek is. De kantoren met flexwerkplekken is een groeimarkt en zal de komende jaren verder toenemen.


Persoonlijk contact met een virtual assistant

Een virtual assistant werkt op afstand en voert werkzaamheden uit voor een ondernemer. Steeds vaker is ze de sparringpartner van de ondernemer. Dat betekent niet dat er nooit geen persoonlijk contact kan of mag zijn. Een contactmoment hoeft niet persé bij de klant (de ondernemer) op kantoor te zijn. Er zijn genoeg locaties om met elkaar af te spreken of online via Skype of Facetime.

De Nationale Beroepengids benoemd 21 nieuwe beroepen met toekomst

De veranderingen in de samenleving vragen om nieuwe of vernieuwde beroepen. Denk hierbij aan de digitalisering, robotisering en online ondernemen. Positieve ontwikkelingen met naar verwachting een goed toekomstperspectief. In de lijst van de Nationale Beroepengids wordt het beroep virtual assistant toegevoegd en duidelijk omschreven.

Samenwerken met een virtual assistant
Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening vertelt graag over haar onderneming. De extra handen die wij kunnen bieden, op de momenten dat het voor jouw bedrijf nodig is. Zo zijn er genoeg werkzaamheden die we uit kunnen voeren op het gebied van: administratieve -, secretariële en online ondersteuning.

Professioneel maatwerk met flexibele inzetbare assistentie. Wij zijn er voor jou!

Jij bepaalt zelf voor hoeveel uur per week/maand je een virtual assistant nodig hebt. Is het voor een eenmalig project of voor structureel terugkerende werkzaamheden. In een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden. Als team doen we graag een stapje extra. We helpen jou met het opstarten van je onderneming of groei te realiseren van je bestaande onderneming. Wij denken mee en blijven betrokken.

Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130


15 weergaven0 opmerkingen
bottom of page