top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Als ondernemer van alle markten thuis?

Bijgewerkt op: 17 aug. 2021Ben jij als ondernemer van alle markten thuis? | To Assist, Grenzeloze Dienstverlening
Als ondernemer van alle markten thuis

Of is de juiste vraag: Kun en wil je als ondernemer van alle markten thuis zijn?

Ben je als ondernemer van alle markten thuis?

Hoe reëel is dat? Lukt het jou om alle werkzaamheden van je onderneming: Goed, vlot en tijdig af te handelen? Dan bedoelen we niet alleen de taken binnen je vakgebied, maar ook alle andere ‘dingen’ die je moet doen, om het bedrijf draaiende te houden of te laten groeien.

Meer werkzaamheden te doen dan je denkt

Als ondernemer heb je in je bedrijf met tal van werkzaamheden te maken. Dit geldt voor ZZP'ers en MKB'ers, voor groot en klein. Er zullen best taken zijn, die je ongemerkt doet, zelfs zonder nadenken. Ondersteunende werkzaamheden die niet tot je core business behoren. Toch heb je vast taken op je 'To Do' lijst staan, die er heel lang opstaan of doorschuiven. En terugkerende werkzaamheden die stiekem behoorlijk wat kostbare tijd van je opslokken, waardoor je niet met je daadwerkelijke vakgebied bezig kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan: Administratie - mailbox beheren - vragen van klanten tijdig beantwoorden - een offerte versturen - afspraken inplannen - een nieuwsbrief opstellen en versturen. En zo zijn er nog tal van werkzaamheden te noemen. De taken staan nog op een notitieblok genoteerd of geagendeerd in verschillende systemen. Ze liggen in het ‘To Do’ bakje waar ze elke keer opzij worden geschoven. Wie herkent dit niet?


Wil jij echt van alle markten thuis zijn?

Misschien heb je op dit moment personeelsleden of besteed je al werkzaamheden uit, maar verloopt alles (nog) niet vlekkeloos. Je bent je er van bewust dat het beter kan. Alleen je weet nog niet precies hoe. Dan is dit het moment om een virtueel assistent in te schakelen, die precies de werkzaamheden voor je doet die nodig zijn.


De markt voor Grenzeloze Dienstverlening

Wij, Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse vormen een team en werken als zelfstandige Virtuele Assistenten.Graag bieden wij je de helpende hand, om juist die werkzaamheden uit te voeren waar je zelf minder feeling mee hebt en liever uitbesteedt. Grote kans dat je zelfs groei van je bedrijf gaat realiseren, door focus te houden op je daadwerkelijke core business. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we naar je vragen en geven we aan wat we voor jou kunnen betekenen.


Wat wij bieden:

  • Administratieve-, secretariële - en online ondersteuning

  • We zijn een team en vervangen elkaar, dus geen verlet bij vakantie of ziekte.

  • Orde, overzicht en structuur om doelen te bereiken

  • Meedenken over doelen, planning en groei van je bedrijf

  • Nieuwsbrieven verzorgen, website beheer, blog (her) schrijven

  • Plannen en posten van Social Media berichten

  • Sparring partner, meedenken en adviseren

Wat wij niet doen:

  • Pauzes en of lunchtijd in rekening brengen

  • Reiskosten in rekening brengen

Kennismaken

Heb je interesse en wil je weten of wij je kunnen ondersteunen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren wat wij voor je kunnen betekenen.

Als wij je niet kunnen helpen, dan brengen we je in contact met de juiste persoon.

We kijken uit naar een waardevolle samenwerking.


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130

30 weergaven0 opmerkingen
bottom of page