top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Kriebels in de buik van een virtueel assistent

Bijgewerkt op: 17 aug. 2021Afbeelding het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening
Team virtuele assistenten: To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Is het echt waar! Het is zomer en we zijn alweer drie maanden verder. Ondertussen is er zoveel gebeurd. We krijgen gewoon kriebels in onze buik.


Is het echt waar! Het is zomer en we zijn alweer drie maanden verder. Ondertussen is er zoveel gebeurd.

Een virtueel assistent bouwt aan een langdurige relatie

Ik voel me goed als virtueel assistent. Na onze eerste date (lees blog: (de eerste date) gaat onze relatie serieus worden. Regelmatig hebben we contactmomenten, om elkaar te vertellen wat we doen of welke plannen we (samen) gaan maken. Het is wel duidelijk tussen ons: We hebben een match! Samen zijn we het er over eens om verder te bouwen aan een langdurige relatie. Wat word ik hier blij van, ik voel de energie stromen. Zonder dit naar de klant echt uit te spreken, hebben we het allebei. Mijn klant vertelt haar ideeën en de bijbehorende werkzaamheden, die ik voor haar uit ga voeren. Dat is zowel voor de korte als de langere termijn. Mijn klant stelt graag doelen, wanneer ik ze nog niet weet, vraag ik haar er om. We triggeren elkaar, we houden elkaar scherp. Als virtueel assistent voer ik de werkzaamheden niet zomaar klakkeloos uit. Graag denk ik mee, om vooruitgang te boeken en groei te realiseren in de onderneming. Om op deze manier de doelen te behalen.


De kriebels van een VA


Tijdens onze eerste date bespraken we onze contactmomenten. Allebei vinden we het belangrijk om efficiënt te werken. Goed omgaan met de vele middelen die we tot onze beschikking hebben. Hoe makkelijk is het om snel een WhatsApp te sturen, maar is het altijd nodig? Tijd is geld, niet waar? We gaan er zorgvuldig mee om en we vallen elkaar niet onnodig lastig.

We spreken het volgende af:

  • E-mail: om teksten inclusief (kleine) bestanden aan te leveren

  • WhatsApp: als we elkaar snel nodig hebben of kort iets af willen stemmen

  • Onenote: Ons gezamenlijk digitale notitieblok met verschillende pagina’s per onderwerp, waar we allebei in kunnen werken. Structuur en overzicht zorgt voor rust.

  • Dropbox: voor het delen van documenten

  • Skype: om face-to-face met elkaar te praten en te sparren

Een virtueel assistent helpt je bereik - en zichtbaarheid vergroten

Dat is het leuke van ons vak. Voor je het weet, ga je de passie van je klant delen. Was in het begin haar business nog een beetje ‘abracadabra’ voor mij, nu merk ik dat ik er langzaamaan in rol. Ik ga het begrijpen. Om het bereik van de doelgroep te vergroten en zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten, krijgen we de opdracht om een website te lanceren met exact de juiste uitstraling. De klant levert content, foto’s en videomateriaal aan. Vooraf en tijdens het bouwen hebben we de sfeer van de website uitvoerig met elkaar besproken. Als eenmaal de dag van ‘het moment suprême’ daar is, is het toch elke keer weer spannend. Loopt alles volgens planning en verwachting? Het wordt een groot succes met een mooi resultaat van bezoekers en respons. En daar blijft het niet bij, want dit is pas het begin van een bloeiend en groeiend bedrijf.

Een relatie doet iets met een virtueel assistent

Geen idee of het er iets mee te maken heeft. Waarschijnlijk heeft mijn nieuwe relatie nu al invloed op me. Ineens wil ik iets nieuws, ook een andere uitstraling. Het voelt goed, we doen het! En voilà, met trots laten we nu zelf onze (vernieuwde) website zien!! Kijk snel en laat ons weten wat je er van vindt.

​Het team, Lianka en Hannie werken als zelfstandige Virtuele Assistenten. Wij bieden de ambitieuze ondernemers een helpende hand voor ondersteunde werkzaamheden. Onze specialiteiten zijn; boekhouden, administratie, teksten schrijven, website bouwen, secretariële- en online ondersteuning en sparringpartner. Denk je dat wij iets voor je kunnen betekenen, vraag het ons gewoon.


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130

107 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page