top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Betekent samenwerken met een Virtueel Assistent, beren op de weg zien?

Bijgewerkt op: 17 aug. 2021


Afbeelding bij blog-samenwerken met een virtueel assistent | To Assist, Grenzeloze Dienstverlening
Samenwerken met een virtueel assistent of beren op de weg zien

Een virtueel assistent biedt ondernemers een helpende hand voor structurele – en specifieke opdracht. Samenwerken met een virtueel assistent is de oplossing.

Samenwerken met een virtueel assistent

Wij, Lianka en Hannie, zijn een team. We zijn de virtuele assistenten van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening en werken voor de ondernemer. De werkzaamheden waar jezelf niet aan toe komt in je drukke onderneming, maar die wel essentieel zijn voor de groei van je bedrijf. We helpen je graag om deze werkzaamheden uit te voeren.

Hoe werken we?

Samenwerken met virtuele assistenten doen wij op afstand. Je hoeft helemaal geen (extra) werkplek in te richten voor ons. In een persoonlijk gesprek bespreken wij

welke werkzaamheden wij voor jou gaan doen. En zorgen wij ervoor dat dit tip-top en op tijd wordt gedaan.

Wanneer werken we dan?

Samenwerken met virtuele assistenten zorgt voor flexibiliteit. We werken volgens vooraf afgesproken uren of tijdspad om de opdracht of het project uit te voeren. Onze uren zijn flexibel, wij hebben absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. We zorgen dat de werkzaamheden op tijd zijn afgerond.

Wat kunnen wij doen?

Zou het niet fijn zijn, dat de e-mailberichten tijdig worden beantwoord. De afspraken in de agenda goed zijn ingepland. De administratie op orde is en ga zo maar door. Er zijn genoeg zaken die blijven liggen, omdat er gewoonweg, niet meer dan 24 uur in een dag zitten.

Je herkent het vast; werkzaamheden oppakken en weer terugleggen op de stapel omdat er een klant belt. De belastingaangifte uitstellen omdat dit echt niet je ding is. Je weet dat je er prioriteit aan moet geven, maar wordt geleefd door de waan van de dag. En zo zijn er vast nog veel meer punten die je zelf zo in kunt vullen. Stel gewoon je vraag aan ons: e-mail


Natuurlijk begrijpen Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse, dat het vragen oproept om samen te werken met een virtueel assistent. Zo gek is dat niet. Bij het onbekende of een verandering, worden er al snel beren op de weg gezien. Wij beloven dat het jouw grote voordelen oplevert, om met gemotiveerde mensen samen te werken. Wij weten wat er moet gebeuren om jouw onderneming verder te laten groeien. We werken met onze eigen telefoon en laptop aan ons eigen bureau. En we brengen geen reiskosten en (koffie) pauzes in rekening. Bij de werkzaamheden van de Virtuele Assistenten ligt de focus 100% op de uitvoerende werkzaamheden, die we samen vooraf hebben bepaald.

We houden heel eenvoudig contact met elkaar, via telefoon, e-mail, Skype of chatten. Het maakt ons niet uit. Geef zelf maar aan, welke communicatie jezelf het prettigst vindt.

Is het niet bijzonder fijn om bij stapels papierwerk, volle agenda en overlopende mailbox, de helpende hand van To Assist in te schakelen? Om vervolgens, nadat wij ons werkzaamheden naar behoren hebben afgerond, ineens de mooi geplaveide weg weer voor je te zien? Wie wil dit niet. Dat moet toch een heerlijk gevoel zijn.

Of………………..zie je toch liever beren? Dan wel de mooie dieren in hun natuurlijke omgeving, bijvoorbeeld tijdens een vakantie. Zodat je daadwerkelijk optimaal geniet van de beren.

Neem vrijblijvend contact met ons op.


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130

23 weergaven0 opmerkingen
bottom of page