top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTo Assist Grenzeloze Dienstverlening

Vakantiekriebels of....Vakantiestress

Bijgewerkt op: 17 aug. 2021Blog-Vakantiekriebels of...Vakantiestress | To Assist, Grenzeloze Dienstverlening
Vakantiekriebels of.... Vakantiestress

Ben je ook zo toe aan de zomervakantie? Kijk je ernaar uit: heerlijk naar het strand - lange wandelingen maken door de bergen- nieuwe plaatsen ontdekken- neerstrijken op een terras. Heb je vakantiekriebels of vakantiestress?

Wat past bij jou: Vakantiekriebels of Vakantiestress?

Wie wil het niet, even weg van alle dagelijkse werkzaamheden. Het hoofd leegmaken en vooral energie opdoen voor de komende periode. Vaak betekent dit voor de drukke ondernemer nogal wat.

  • Hoe krijg ik alle werkzaamheden af voor vertrek?

  • Hoe moet het met mijn klanten tijdens mijn afwezigheid?

  • Hoe krijg ik al het werk gedaan, wat is blijven liggen?

  • Wat zal er allemaal zijn, als ik weer terug ben?


Virtuele assistenten zorgen voor vakantiekriebels

Hoe fijn zou het zijn, als de dagelijkse en belangrijkste taken gewoon doorgaan, tijdens je vakantie. Het is heel simpel om contact op te nemen met Lianka en Hannie, het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening: Virtuele Assistenten voor administratieve- secretariële- en online ondersteuning. De helpende hand voor structurele - en specifieke opdrachten voor MKB en ZZP. Wij nemen de taken over, zolang je op vakantie bent of zolang het nodig is.

Tijdens voor en na je vakantie

Telefonisch bereikbaar zijn voor je klanten - e mail op tijd beantwoorden - facturen tijdig verwerken en betalen - adressen opschonen en agendabeheer. Dit zijn een aantal van de taken die we voor je kunnen doen. Iedere ondernemer is uniek, daarom komen we graag in contact met je.


Kennismaken

Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen we de werkzaamheden met elkaar door. Wie weet kunnen we zelfs nog iets meer voor je doen. Op deze manier geniet je zowel voor, tijdens en een lange tijd na van het heerlijke vakantiegevoel. Kies jij voor vakantiekriebels of vakantiestress? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse

T: +31 164 743 130

31 weergaven0 opmerkingen
bottom of page