top of page

Netwerken

Waar kun je To Assist, Grenzeloze Dienstverlening ontmoeten

Graag komt het team van To Assist in contact met ambitieuze en enthousiaste ondernemers.

We vergroten onze zichtbaarheid en vindbaarheid door te netwerken.

 

Gaan we jou als ondernemer ontmoeten tijdens het netwerken?

Netwerken in de markt

Als Virtuele Assistenten werken we hoofdzakelijk online en op afstand. Tegenwoordig is het heel eenvoudig om op afstand live met elkaar af te spreken voor een ontmoeting of kennismakingsgesprek. Met de online tools zoals Skype, Facetime of via Facebook messenger is een videogesprek heel simpel te realiseren. Niet alleen online, maar ook een face to face gesprek biedt een grote toegevoegde waarde. Om de vindbaarheid en zichtbaarheid van To Assist online te vergroten, zijn we aangesloten bij platforms en diverse ondernemer-websites. Voor jou als ondernemer wordt het makkelijker To Assist te vinden. Je kunt gelijk een opdracht plaatsen of eerst contact met ons op nemen.

Ontmoeting tijdens Netwerkbijeenkomsten 

Het team van To Assist is niet alleen actief via de diverse Social Mediakanalen. We zijn lid van vele (besloten) groepen. Op deze manier komen we in contact met onder andere collega’s uit hetzelfde vakgebied. Om van elkaar te leren en elkaar te helpen als het nodig is. Dit kan zijn op het gebied van werkzaamheden of een klant te helpen met een opdracht. Ook vergroten we daarmee het contact met ZZP’ers en kleine ondernemers, de doelgroep waar To Assist zich op richt.

 

Tegenwoordig kunnen we het online aanwezig zijn, niet meer weg denken uit het dagelijks leven. Toch blijkt het persoonlijk contact enorm waardevol te zijn. We zijn lid van een aantal Netwerken.

Indien onze agenda het toelaat, zijn we aanwezig tijdens de georganiseerde netwerkbijeenkomsten.

 

Onze werkzaamheden zijn veelal locatie onafhankelijk en voeren we uit op afstand. We merken dat er behoefte is om persoonlijk kennis te maken met ons. Het is niet alleen leuk voor To Assist om zichtbaar te zijn, het brengt ons een grote toegevoegde waarde.  Wij waarderen het bijzonder om ondernemers te ontmoeten uit verschillende branches.

Waar is To Assist, Grenzeloze Dienstverlening?

Om inzicht te geven waar je ons kunt vinden, hebben we een aantal van onze aanmeldingen en lidmaatschap van netwerken in een overzicht geplaatst. We nodigen je graag uit om je aan te sluiten bij een netwerk of website. Wij komen graag met jou als ondernemer in contact. 

 • Zeeland Business 

Het Zeeland Business is een van de grootste Zeeuwse overschrijdende netwerken van Zeeland. Het netwerk bestaat uit 200+ vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 100 ondernemers bezocht. Daarnaast ontvangt het netwerk bij iedere netwerkbijeenkomst een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe personen ontmoet. Het netwerk komt 8 keer per jaar bijeen op wisselende locaties in Zeeland. Dit is één van de unieke eigenschappen van het netwerk: naast het opdoen van (nieuwe) contacten en speciale thema- avonden, inspireert het netwerk met verrassende locaties.

www.zeelandbusiness.nl

 • Zeeuwse Ondernemersclub

ZO! is een laagdrempelig netwerk voor (potentiële) Zeeuwse ondernemers. Het doel van dit netwerk is niet alleen om contacten te leggen met mede-ondernemers, maar vooral om gebruik te maken van de expertise die Zeeland te bieden heeft!

Twee keer per maand is er een bijeenkomst waar ondernemers uit de gehele provincie met elkaar kunnen kennismaken, netwerken en opdrachten uitwisselen.

De Provincie Zeeland kent meer zelfstandig ondernemers dan je denkt! Zou het niet geweldig zijn om contact te leggen met deze mede-ondernemers, een netwerk op te bouwen en - beter nog - gebruik te maken van elkaars kwaliteiten? Want waarom expertise zoeken in een andere regio, wanneer dezelfde kennis en vaardigheden ook gewoon in de buurt te vinden zijn? 

www.zeeuwseondernemersclub.nl

 • Het Ondernemerscollectief

Iedere zelfstandige ondernemer kan lid worden van Het Ondernemerscollectief.

Zij richten zich voornamelijk op de zeer zelfstandige professionals (zzp'ers) van Nederland,

die naar onze mening de flexibele ruggengraat van onze economie zijn. Ook startende ondernemers zonder inschrijving van de Kamer van Koophandel kunnen lid worden.

www.ondernemerscollectief.nl

 • Mijnzzp.nl

Het doel van Mijnzzp.nl is om kleine bedrijven zo goed mogelijk te helpen om groot te worden. Als u met uw bedrijf wilt groeien, zult u de volgende stappen tegen komen.

In al deze stappen willen we u met Mijnzzp.nl graag helpen.

 • Voor uzelf beginnen

 • Uw eerste opdracht

 • Netwerken en samenwerken

 • Virtueel bedrijf starten

 • Kantoor of werkplaats

 • Verder groeien

www.mijnzzp.nl

 • Vindplaza.nl

Slimmer ondernemen?!

Als ondernemer wil je je vindbaarheid vergroten en opvallen in de zoekresultaten van de zoekmachines. Ook wil je natuurlijk graag werk binnenhalen!

Op Vindplaza kun je meerdere vakgebieden en beroepen toevoegen en ben je beter vindbaar en dat is nu net wat je graag wilt als ondernemer! 

Naast dat je kan zoeken naar ondernemers in hun regio kun je ook opdrachten plaatsen! Wat je ook wilt doen of wat je ook zoekt plaats de opdracht op Vindplaza.  Zijn er ondernemers geïnteresseerd in jouw opdracht dan kunnen ze hierop reageren en kun je een selectie maken. Door eenvoudig de ondernemer te kiezen die contact met je op mag nemen krijgen de overige ondernemers een bedankje voor de genomen moeite, wel zo aardig toch!

www.vindplaza.nl

Graag ontmoeten we jou als ondernemer. Is het online of tijdens een netwerkbijeenkomst? Wij waarderen het om met jou in contact te komen.

 

To Assist, Grenzeloze Dienstverlening biedt je graag de helpende hand.

Samen zorgen we voor groei binnen je bedrijf. 

Zeeland Business
Zeeuwse Ondernemersclub
To Assist is lid van Ondernemerscollectief
To Assist staat ingeschreven bij Mijnzzp.nl
To Assist staat ingeschreven op Vindplaza.nl om de vindbaarheid te vergroten
bottom of page